Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuwe HDD!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Hubby bleached and dyed my hair for me this week. He hated doing it, and I didn't make him, but he did it anyway! 😍… https://t.co/bJ6MrIGFOM 1 dag 6 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, februari 16, 2008 - 23:45

Mijn verjaardag was afgelopen week. En ik had al enige tijd een nieuwe harde schijf nodig. Met alle projecten die ik heb en doe, moet ik echt meer ruimte hebben. Ik heb al vier andere harde schijven (400GB, 200GB, 120GB en 40GB) op dit moment. Deze nieuwe zal dus nummer vijf worden en de 40GB harde schijf gaan vervangen. En die wordt dan nog goed gebruikt voor backups en dergelijke. De bezorging zal deze week plaatsvinden. En ik ben zo happy, ik ben zo happy, ik ben zo happyyyyy! :D

Commentaar toevoegen

Illustraties