Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuwe domeinen geregistreerd!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zaterdag, februari 16, 2008 - 23:30
Tags: 

Ik heb gisteren drie nieuwe domeinen geregistreerd. Ik kan nog niet vertellen om welke domeinen ik het nu heb. Het project waaraan ik nu werk, is nog geheim. Maar je zult er niet heel lang op hoeven te wachten :)

Ik kan je alvast één ding vertellen, het is eigenlijk een 'extensie' van een project wat ik een paar jaar geleden begonnen ben. En ik kan de nieuwe domeinen waarschijnlijk snel in gebruik nemen. Nu moet ik alleen nog een paar nieuwe websites ontwikkelen en ontwerpen voor deze nieuwe domeinen :)

Commentaar toevoegen

Illustraties