Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

SNWeblogs live, Part 3

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

vrijdag, februari 1, 2008 - 06:27

Ik had jullie al ingelicht in vorige blogposts (hier en hier), dat we de SNWeblogs gelanceerd hadden. En ik heb ook verteld over de mensen die al begonnen waren met bloggen op deze nieuwe blogs. Wel, het is nu tijd voor een derde post. Want vier mensen zijn wederom begonnen met bloggen!

De eerste was Rakki. Rakki zit al in het SNW team sinds 2004. En hij is dus recentelijk begonnen met bloggen over SNWeblogs en zijn nieuwe auto! Dit blog is in het Nederlands. :)Klik hier om Rakki's blog te bezoeken!

Paul was de tweede blogger. Paul was al een nieuw (Sims) blog gestart genaamd River's Hill. Het is een Nederlands blog over de Sims uit zijn buurt. Maar Paul is een van die mensen die toch wel heel graag een SNWeblog wou hebben. En nu heeft 'ie er een! Bezoek Paul hier. Zijn SNWeblog is in het Engels. :)

De derde blogger van deel 3 is Seth. Jawel, mijn zoontje. Hij is ook begonnen met bloggen :p Natuurlijk onderhouden wij zijn blog. Hij kan nog niet eens praten, laat staan typen. Die dag komt nog wel. Hij heeft in het Nederlands geblogd over zijn plushen rammelaar genaamd 'Meneer Bloem'. Klik klik voor 'Meneer Bloem', ehm, Seth ;)

De vierde en tevens laatste blogger van deel 3 is Tamara. Tamara is nou niet bepaald een team member, maar ze is wel een heel actieve member. En ze is al lid sinds 2004, wat toch al een behoorlijke tijd is nu! Tamara heeft een introductie geblogd over haar vrijwilligerswerk bij een dierenarts. Ze heeft ook geblogd over haar recente bezoek aan het ziekenhuis. Dit blog is ook in het Nederlands. Bezoek Tamara's blog!

Junior wil ik nog even los vermelden in deze blog post. Junior was al begonnen met bloggen in de zomer van 2006, dus hij is totaal niet nieuw met bloggen! Maar hij heeft recentelijk wel zijn blog flink uitgebreid met een (nieuwe) sectie over 'De Sims 2 VrijeTijd', allemaal dankzij een dagje Amsterdam in januari! Het is in het Nederlands. Bekijk ook de foto's (vooral zijn wall of fame!) Junior zal in de toekomst proberen om vaker te (mo)bloggen over bepaalde events.

Dus zo goed als iedereen (op een paar na) zijn begonnen met bloggen! Dat is goed nieuws! Laten we hopen dat iedereen het vol kan houden ;)

Commentaar toevoegen

Illustraties