Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Simpedia verbeteren

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, januari 11, 2008 - 02:40

Zoals sommige van jullie wel zullen weten, ben ik altijd bezig met SNW. En bij SNW hoort ook Simpedia. Simpedia is een grote online Sims encyclopedie met artikelen, persberichten, screenshots, cheats enzovoorts. Het is ook een project dat eigenlijk nooit stopt. Dit komt omdat het bestaat uit zowel de oudste als de nieuwste Sims spellen. Daarbij stopt EA gewoon niet met het maken van Sims games! Dat is oké, dat willen we ook helemaal niet :p Maar het betekent dus wel dat we altijd wel iets hebben om aan Simpedia toe te voegen, wanneer er weer nieuwe producten zijn aangekondigd en vrijgegeven.

De reden dat ik dit nou hier post, is omdat ik momenteel hard aan Simpedia aan het werk ben. Niet alleen vanwege het nieuwe uitbreidingspakket (Vrije Tijd). Maar ook omdat ik gewoon een nieuwe Simpedia aan het ontwerpen ben. Op dit moment is het eigenlijk gewoon een regelrecht zootje, het moet echt nodig geordend worden. Ik ben de hele boel aan het reorganiseren. En uiteraard ben ik ladingen nieuwe media aan het toevoegen. Dit kost gewoon een hoop tijd. Ik dacht dat dit wel nuttige informatie zou zijn voor de mensen die graag weten wat er zoal op en rond SNW gebeurt.

Je kunt de nieuwe Simpedia zo rond eind januari verwachten. Misschien iets eerder, dit hangt af van hoeveel nieuws ik bijvoorbeeld te verwerken heb en, jeweetwel, mijn privéleven. :p

Commentaar toevoegen

Illustraties