Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

'Nieuw' project

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 21 uur geleden

Bloglovin

woensdag, januari 9, 2008 - 06:44

Ik werk momenteel aan een nieuw blog/thema voor ChEeTaH. Ik had al eerder beloofd om een nieuwe voor hem te maken. Maar tot op heden is er nog niets officieel gereleased. Dat heeft zo zijn redenen:

  1. Ik heb meerdere 'prototypes' ontworpen, maar vond geen van alles goed genoeg. Ik ben wat dat betreft misschien te kieskeurig en ik heb gewoon niet verder gewerkt aan de vorige ontwerpen..
  2. ChEeTaH zal Drupal 6 gaan gebruiken. En hij wacht nu op de definitieve release. Dat kan ik hem niet kwalijk nemen.
  3. Ondanks het feit dat ik het al -ik geloof- meer dan een jaar geleden heb beloofd, was ik enorm druk met allerlei andere projecten en mijn privéleven. Alles, zijn blog daarbij inbegrepen, was uiteindelijk minder belangrijk.

Aangezien ik nu meer tijd heb, ben ik weer begonnen om te werken aan zijn blog. Ik heb een nieuw ontwerp gemaakt, welke ik wel goed genoeg vind. Ik heb het ook aan een paar anderen getoond en zij waren direct verkocht. We verwachten dat de definitieve stabiele release van Drupal 6 binnen enkele maanden uit zal komen, dus het is wel een goed idee om het thema z.s.m. in orde te maken.

Dat was het voor nu. Ik toon (nog) geen screenshot. Daarvoor zul je toch echt moeten wachten tot het helemaal af is ;)

Commentaar toevoegen

Illustraties