Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

SNWeblogs live, Deel 2

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

maandag, januari 7, 2008 - 09:02

In mijn vorige blogpost vertelde ik dat Alex al aan zijn nieuwe blog was begonnen. Maar sindsdien hebben meer mensen gebruik gemaakt van hun blogs! Zo hebben Mogway en Mipas ook allebei al een introductie blogpost geplaatst. En mijn moeder, Guinevere, heeft ook een poging gedaan tot bloggen :p alleen moet ze het nog een beetje leren :) Vanuit SimsNetwork hebben we ook Hexer. Hij is intussen ook begonnen met bloggen op zijn SNWeblog! :D

Hierbij de adressen van de besproken bloggers:
Guinevere, Hexer, Mipas en Mogway!

Nu de rest nog :p

Commentaar toevoegen

Illustraties