Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

SNWeblogs live!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 4 dagen 8 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, januari 4, 2008 - 12:56

Recentelijk vertelde ik al dat ik bezig was met de SNWeblogs. Ze zijn nu eindelijk live! Ik ga, zodra het team gebruik maakt van de blogs, de url's updaten :)

Voorlopig heeft iedereen een 'standaard' thema, hier en daar persoonlijk gecustomized. Maar over een tijdje ga ik voor iedereen een thema maken. Dat zijn dus zo'n 10 thema's. Tot die tijd kun je alvast genieten van de SNWeblogs zoals ze nu zijn :D

Alex is de eerste die gebruik maakt van zijn nieuwe blog. Dus ik wil bij dezen zijn nieuwe url presenteren: http://alex.simsnetwerk.com :D Een bezoekje aan zijn blog kan geen kwaad! :p

Commentaar toevoegen

Illustraties