Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

SNWeblogs

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 3 dagen 11 uur geleden

Bloglovin

donderdag, januari 3, 2008 - 03:13

Ik ben weer voor SNW aan het werk! Deze week gaan de SNWeblogs eindelijk live! Voor die mensen die niet weten waar ik het in hemelsnaam over heb: SNWeblogs zijn blogs voor de vaste (team)leden van SNW. Niet iedereen heeft er een, maar het merendeel dus wel. Het idee was enkele jaren geleden al aanwezig. Ik zou een aaneensluitend netwerk opzetten waar de teamleden en enkele vaste leden zouden kunnen bloggen. Maar door alle drukte (en vooral omdat ik alles gewoonlijk alleen doe) kwam het er telkens niet van. Ik ben in 2006 en 2007 ermee bezig geweest. Ik wilde graag een SNW thema voor op de blogs. Maar er was gebrek aan tijd en inspiratie. Het lukte niet goed en daarmee legde ik het telkens naast me neer. Nu dus niet meer. Ze gaan live, zij het met wat premade themes van andere designers. Dat SNW WP thema komt dan nog wel zodra ik meer tijd heb :)

Het idee met deze blogs is, dat onze teamleden gewoon zonder al teveel beperkingen kunnen bloggen en dat de members ons ook beter kunnen leren kennen. Het is misschien ook prettig om weleens over iets anders te praten dan onze geliefde Sims producten, op de blogs kan dit prima :)

Stay tuned voor meer over de SNWeblogs! :)

Commentaar toevoegen

Illustraties