Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Happy New Year

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • I still get excited about glittery and fluffy stuff, colourful tapes and markers. I'll never grow up I think (and t… https://t.co/3punAS0FWp 4 uur 33 min geleden

Bloglovin

woensdag, januari 2, 2008 - 01:10

Wij wensen iedereen ★ fijne feestdagen ★ en een rustig 2008 toe!

Merry Christmas and a Happy New year

Wij wensen jullie een fijne en witte kerst toe, en natuurlijk ook een gelukkig, kleurrijk, mooi, lief, enerverend, creatief, muzikaal, 12-maanden-durend, energiek, magnifique, culinair, feestelijk, probleemloos, vreugdevol, schattig, ontspoord, fijn, zonnig, 366-dagen-durend, prachtig, niet-meer-zooo-2007, warm, knus, vreedzaam, gezond, interessant, spetterend, modieus, spaarzaam, hip, vruchtbaar, educatief, inspirerend, knallend, vrolijk, gezellig, geweldig, kunstzinnig, lichtgevend, vloeiend, apart, groener-gras-dan-2007, krankzinnig, flitsend, daverend, overzichtelijk, schoon, plezant, fantasievol, glamoreus, fantastisch, maagvullend, luiervullend, progressief, elektrisch, spiegelachtig, denderend, humoristisch, kreukloos, kapitalistisch, intelligent, willekeurig, historisch, aflopend, welvarend, innovatief, helder, niet-kapot-te-krijgen, sportief, technisch, liefdevol en vooral een leuk 2008!

Commentaar toevoegen

Illustraties