Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

SNW 2006-2008

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • My eldest son saw me handing his dad a card yesterday, and he was somewhat cute about wanting a random card too.… https://t.co/qqwEmmmvUG 2 uur 21 min geleden

Bloglovin

donderdag, december 6, 2007 - 09:32

De titel van deze blogpost suggereert misschien wel dat dit de periode is dat SNW online 'was' (wat al meteen niet klopt, aangezien het sinds 2004 online is) en dat het gaat sluiten. Maar gelukkig is dat niet waar! ;) Nee, die titel staat daar omdat in 2006, de 'looks' en content nogal drastisch veranderd zijn op SNW. Ik heb in die periode ook Simpedia toegevoegd, waar members alles over hun games konden vinden.

Ik ben momenteel weer aan het werk op en aan SNW. Ik ben druk bezig geweest met andere dingen in de afgelopen 12 maanden. En ik denk dat het nu wel weer tijd is om er wat leven in te blazen. In het begin van 2007 had ik een compleet nieuwe website voor SNW gemaakt. Het was nog niet helemaal af, maar als ik een paar dagen extra eraan had gewerkt, zou het wel klaar geweest zijn. Op de een of andere manier was ik te druk met andere dingen (waarvan zwangerschap er ook een is). En het voelde ook alsof er iets mistte in de layout. Dus ik liet het maar gewoon zoals het was.

Maar nu is dan toch het moment voor mij aangebroken waarop ik weer iets nieuws moet maken. Ik ga jullie nog niet de nieuwe SNW laten zien hoor. Daarop moet je nog even wachten :) Ik kan jullie wel laten zien hoe SNW eruit zag in september 2005:

SNW in September 2005

Niet al te slecht, toch? Nou, ik lieg in ieder geval niet als ik zeg dat VEEL mensen deze layout terug willen. Mensen waren in het verleden gewend om te kunnen kiezen tussen 'themes' die ik had gemaakt. Voor SNW heb ik ruim 20 thema's gemaakt. Ik heb ze allemaal offline gehaald vanwege de toenmalige nieuwe website (qua inhoud). Alle oude layouts waren verouderd en waren niet meer bruikbaar in de nieuwe website. Sinds het begin van 2006, konden mensen niets meer kiezen. Bijna elke member was toch wel blij met de huidige SNW (op z'n minst voor een tijdje).

Het goede nieuws is -en dit heb ik altijd beloofd aan mijn trouwe leden- dat ik de populaire thema's terug ga brengen. Deze zilveren editie was een van de favorieten. Dus daar ben ik momenteel een nieuwere versie aan het maken, die er enigszins op lijkt, maar toch heel anders is, nieuw en verfrissend. Ik heb geleerd wat het meest belangrijk is voor mijn leden. En dat is om de algemene navigatie hetzelfde en dus herkenbaar te houden in elk nieuw thema. Als members besluiten om een tijdje offline te blijven en dan uiteindelijk terugkomen, herkennen ze de website wellicht niet meer vanwege de nieuwe looks. Als ze iets herkenbaars zien in elk thema, weten ze in ieder geval dat ze op de goede website terecht zijn gekomen.

Ik zal binnenkort nog wel wat screenshots van het nieuwe design laten zien als deze bijna klaar is. Ik weet dat mijn members er naar uit kijken :) Buiten de look van SNW, ben ik ook 'andere dingen' in de website zelf aan het veranderen. Maar ik ga niet vertellen wat die 'dingen' precies zijn totdat het af is :p

Commentaar toevoegen

Illustraties