Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Twitter

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 14 uur geleden

Bloglovin

donderdag, mei 24, 2007 - 10:06

Ja, ik ben nu ook een member op Twitter. Vraag me niet waarom. Ik heb het al druk genoeg namelijk. Maar Alex vroeg me een tijdje terug of ik een Twitter account had. En als ik iets ook maar een beetje interessant genoeg vind, word ik toch lid, al is het alleen maar om het even uit te proberen. Dus dat heb ik nu gedaan. Heb je ook een Twitter? Voeg me toe ;) (Je moet hiervoor wel ingelogd zijn op Twitter om dat te kunnen doen)

Commentaar toevoegen

Illustraties