Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Oude blogposts weer terecht

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 20 uur geleden

Bloglovin

donderdag, mei 24, 2007 - 15:57

Ik ben dol op bloggen. Ik weet niet waarom precies. Misschien omdat ik nou eenmaal altijd druk bezig ben en daardoor soms geen tijd heb om met vrienden te chatten. Het is zoveel makkelijker om alles wat er is gebeurd gewoon te bloggen, zodat al mijn vrienden het gewoon in één keer kunnen lezen. Mensen kunnen reageren op mijn posts. Dit resulteert vaak in online conversaties tussen vrienden. Het leuke hieraan is dat deze 'logs' niet verloren gaan.

Hoewel...

Ik ben een blogger sinds het moment dat ik websites ben gaan maken. En ik maak websites sinds 2001. Nou ja, ik heb ook voor 201 websites gemaakt, maar ik voel er weinig voor om deze met jullie te delen :p Ze bestaan trouwens ook niet meer. Mijn probleem is vooral dat ik teveel websites heb. Sommige van deze websites zijn zelfs zo groot geworden dat ik een eigen server nodig had in 2003. Ik deelde deze server met iemand anders. En dit veroorzaakte soms wel problemen, zoals crackers (mensen die zichzelf hackers noemen, maar dat woord helemaal niet waard zijn). En crackers vinden het geweldig om websites van amateurs (zoals ik in die periode) te vernielen. Het is ook dankzij deze crackers, dat ik zoveel blogposts kwijt ben geraakt over de jaren. En dat is eigenlijk wel jammer. Want als ik zo eens terugkijk, mis ik toch echt een groot deel van mijn 'blog leven'. En ik kan ze niet terughalen. In elk geval niet alles.

Vandaag vond ik een paar blogposts terug. Ik heb er eigenlijk weinig vertrouwen in dat ik ooit nog andere oude blogposts terug zal vinden. Maar zeg nooit nooit, nietwaar? De blogposts die ik heb kunnen terughalen dateren van juni, juli en augustus 2005.

Op dit moment doen de archieven het niet. Ik weet niet waarom. Ik kan er ook niet achterkomen. Ik heb een testblog op mijn pc waar ook hetzelfde thema op staat. En daar krijg ik de archieven wel te zien. Misschien heeft het iets te maken met de nieuwe Wordpress? Ik weet het niet. Maar ik vind het in ieder geval frustrerend.

Commentaar toevoegen

Illustraties