Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Mijn compleet nieuwe blog!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : Curious, so here's a question. If I start doing Animal Crossing/wholesome game videos in English, do you want them… https://t.co/b33ieeHhXy 2 weken 2 dagen geleden

Bloglovin

maandag, mei 21, 2007 - 16:14

In de lente van 2006, had ik een nieuwe layout ontworpen voor mijn blog/portfolio. Van tevoren had ik mijn (persoonlijke) blog apart van mijn portfolio. Ik had ook een fonts website, een art website (pixel art/vector) en zelfs mijn katten hadden een eigen website. Om tijd en moeite te sparen, besloot ik om alles samen te voegen tot een grote website. Ik zal voortaan al mijn creaties zoals fonts en artwork op mijn portfolio tonen.

Mensen die regelmatig mijn blog bezoeken denken misschien, lente 2006? Er was toen geen nieuwe layout online in die periode. Dat klopt, aangezien ik mijn nieuwe website nog niet had geupload. Ik vond het nog niet af toen ik wegging naar Los Angeles in mei 2006. De layout was bijna klaar. Maar het voelde gewoon nog niet compleet. Ik weet niet waarom, maar het had gewoon meer werk nodig. Ik zal later screenshots toevoegen zodat je het verschil tussen toen en nu kunt zien.

Nadat ik terugkwam uit Los Angeles, was ik verliefd geworden op iemand en mijn leven stond op z'n kop. Ik moest bepaalde projecten links laten liggen, in ieder geval een tijdje. Mijn websites werden offline gehaald door iets wat mijn ex had veroorzaakt en dat was problematisch genoeg dat ik een tijd lang niet meer aan mijn portfolio kon werken. Ik verloor cliënten, ik verloor websites en ik verloor een hoop vrije tijd. Tijdens een trip naar San Francisco in juli, waren mijn websites allemaal down, juist op het moment dat ik ze het hardst nodig had.

Nadat alles weer terug online was, kon ik weer aan mijn portfolio gaan werken. Alleen had ik dit keer geen tijd om eraan te werken. Ik had een hoop websites die aandacht nodig hadden vanwege de voorafgaande downtime. Intussen reisde ik ook naar Leipzig (Duitsland) en nadat ik terug was, was ik toegelaten op een nieuwe studie en dat was reden genoeg om niet te werken aan mijn portfolio.

Mijn studie stond helemaal in het teken van design en daarmee had ik wel echt een portfolio nodig. Aangezien ik eigenlijk al een portfolio had, hoefde ik deze 'enkel' een beetje te wijzigen om aan mijn wensen te voldoen. Ik heb het dus een beetje veranderd en het was een van de beste websites die ik ooit heb gemaakt. Maar ondanks dat de layout klaar was, was de content dat nog niet. Ik moest van alles wat ik voor mijn portfolio had gemaakt voorbereiden en dat neemt een hoop tijd in beslag. Tijd was iets dat ik niet had. En als ik wel vrije tijd had, besteedde ik dat aan SNW.

Zoals je wellicht in mijn vorige blogpost (of op de over mij pagina) heb kunnen lezen, heb ik ook erg veel last van mijn gezondheid de laatste paar maanden. Nou ja, al 6 maanden nu. En ik ben er nu ook achter dat ik ook nog eens zwanger ben. Dus nu ik ziek thuis zit heb ik wat tijd om de projecten die ik links moest laten liggen even wat aandacht te geven, zoals mijn portfolio.

Ik ben bijna klaar met de layout. Ik moet alleen nog wat (kleine) dingen toevoegen. Ik ben van plan een navigatiebar bovenaan de header te plaatsen, met subitems die uitklappen als je er overheen gaat. Ik ga ook meer foto's in de header toevoegen. Mijn lieve ChEeTaH heeft een willekeurig plaatjes scriptje gemaakt. Hij zal het scriptje waarschijnlijk op zijn website zetten als ik klaar ben met zijn portfolio. :) Even ter info: Alle foto's zijn gemaakt door mij, en anders zijn ze gemaakt voor mij.

De content zal spoedig online komen. Aan de linkerzijde zie je nu de *Blog* afdeling. Aan deze kant zijn de meeste (menu)linkjes werkend. Ik ben nog altijd bezig aan de *Persoonlijke* en *Portfolio* afdelingen. Dus wacht geduldig tot deze verschijnen. Ik zal wellicht zelfs meer features aan deze website toevoegen. Maar je moet maar gewoon wachten en zien wat er nog komt. :)

Voor oude en nieuwe members: ik heb het meeste van het oude blog overgenomen en veranderd in een mooi "nieuw" blog, dat wil zeggen, de bestaande member accounts van zowel www.rosana.nu en www.rosana.co.uk zijn nog steeds aanwezig. Als je twijfels hebt of je al wel of nog geen lid bent, aarzel dan niet en neem gewoon contact met me op. Ik heb vooral leden die me persoonlijk kennen, dus de meeste leden hebben mijn persoonlijke mailadres. :)

Commentaar toevoegen

Illustraties