Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Dus, wat is er gebeurd?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

maandag, september 11, 2006 - 09:48

Ik zou hier iets moeten schrijven. Ik zou moeten bloggen, aangezien de laatste keer in april ofzo was. Het probleem is, dat ik niet weet waar te beginnen en ik heb zoveel dingen te doen. De helft van de tijd heb ik niet eens zin om te bloggen omdat ik het gewoon te druk heb of omdat ik me gewoon teveel verveel.

Tot nu toe gaat dit nergens heen, of wel?

Er zijn zoveel dingen om over te schrijven. Ik zal proberen alles op te sommen. In mei dit jaar ging ik naar Los Angeles, om de E3 te bezoeken. Dit was een enorme ervaring. Tot nu toe heb ik geen kans gehad om over de E3 te schrijven. Ik ben nog wel van plan om een artikel over Spore te schrijven voor SporeNetwerk, met screenshots natuurlijk. Ik heb de kans gehad om Spore te spelen.

In juli dit jaar, was ik uitgenodigd om bij Maxis in Redwood City (nabij San Francisco), om De Sims 2 Huisdieren voor de PC, consoles en handhelds te reviewen. Dat was zo gaaf! Mijn reviews zullen spoedig online staan op SimsNetwerk.

En in augustus dit jaar, ben ik naar Leipzig in Duitsland gegaan, om daar (weer) Spore te spelen op de Games Convention. Daar ben ik ook op de foto gegaan met Will Wright.

Eens kijken. Dat zijn drie geweldige trips in maar vier maanden. Dat is niet gezond... :p Of misschien ook wel. En dan na te gaan dat E3 2006 waarschijnlijk de laatste E3 is zoals we hem nu kennen, was het zeker de moeite om erheen te gaan. Ik kan me voorstellen dat sommige van mijn kennissen en vrienden jaloers zijn. Ik zou in ieder geval wel jaloers zijn.

Onze members op SimsNetwerk hebben de kans gekregen om Junior te ontmoeten, onze kleine mascotte. Hij is zo schattig, dat sommige mensen er misselijk van worden.

Ik ben op kamers gaan wonen in juli, simpelweg omdat ik een woonruimte nodig had en omdat ik weer ben gaan studeren. Ik studeer nu CMD (communication & multimedia design).

Er is behoorlijk wat veranderd.

Commentaar toevoegen

Illustraties