Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuw kapsel

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Bloglovin

dinsdag, april 11, 2006 - 10:16

Ik heb sinds kort een nieuw kapsel, maar ik heb er nog geen foto van. En de meeste mensen die dit blog bezoeken kennen me ook goed genoeg om te weten dat ik niet graag op de foto ga :p wees dus geduldig, ik upload binnenkort foto's. Gedaan!

Nieuw kapsel

Ik denk dat mijn oog ontstoken is. Het doet de afgelopen dagen nogal wat pijn. :( Misschien dat ik de dokter deze week bezoek. Alweer.

Ik ben momenteel de internationale SNW aan het veranderen. Misschien heb je de Nederlandse SNW al gezien? Nou, zo ziet de internationale SNW er straks ook uit, maar het kost gewoon tijd om alles in het Engels te vertalen. Ach ja, het houd me bezig ;)

Commentaar toevoegen

Illustraties