Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

(Tandarts) Zorg in Nederland

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

dinsdag, april 4, 2006 - 19:10

Ik ben toch zooooo blij dat ik hier in Nederland woon (ja, dat is sarcasme). Je bezoekt je tandarts, krijgt kanaalbehandelingen waar je niet eens om gevraagd hebt en dan vergeten ze je te vertellen hoeveel het je gaat kosten. Een aantal weken later ontvang je de tandartsrekening.

Ik mag een fijne €503 betalen :S

Zijn ze helemaal gek geworden? Hoe moet ik in hemelsnaam zo'n bedrag in een keer betalen?

Geweldige zorg die we hier hebben...

Commentaar toevoegen

Illustraties