Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Drukke week

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : Curious, so here's a question. If I start doing Animal Crossing/wholesome game videos in English, do you want them… https://t.co/b33ieeHhXy 2 weken 1 dag geleden

Bloglovin

maandag, januari 30, 2006 - 07:13

Ik kan komende week niet veel bloggen aangezien ik heel hard moet werken aan de *helemaal nieuwe* SNW. Dan kunnen we (hopelijk al in februari) zeer spoedig van de nieuwe site gaan genieten. Maar ik ben ook wel verslaafd aan bloggen en het maken van dingen buiten de Sims wereld, dus wellicht voeg ik deze week wel wat pagina's met foto's toe en wat andere onzin. Ik zal wel zien. :)

Commentaar toevoegen

Illustraties