Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Update op SNW!!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 1 dag 22 uur geleden

Bloglovin

donderdag, december 15, 2005 - 17:16

Wil je het zien? ;) Klik op de links onderaan in deze post. Ik zal SNW deze week updaten, met natuurlijk deze items en nog meer (denk aan kleding, kapsels en huidskleuren). Alle screens tonen een tienermeisje, maar de andere leeftijden zijn ook vertegenwoordigd.

Alle leeftijden hebben nu duidelijkere oogleden. Alle vrouwen (leeftijd tiener en ouder) hebben French manicure nageltjes. Peuters hebben wimpers, babies ook. Kinderen niet (want meisjes en jongens delen dezelfde bitmaps en meshes). Alle andere leeftijden (van de vrouwen) hebben ook wimpers. Alle vrouwen (tiener/studenten/volwassenen) hebben een 'push-up' effect (bepaalde kleding staat gewoon beter met een beetje push-up). Vrouwen (peuter/tiener/volwassene/oudere) hebben nu ook een heel natuurlijke make-up (blush en lipgloss). :D Laat me weten wat je ervan vind! Op SNW of hier. Ze gaan deze week online.

7684060091

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16

Commentaar toevoegen

Illustraties