Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Waarom ik afwezig ben

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : If someone tells you they are autistic, do not do any of the following... 4 weken 1 dag geleden

Bloglovin

woensdag, december 14, 2005 - 15:50

Ik ben een lange tijd inactief geweest, op internet en op mijn eigen websites. Dit heeft natuurlijk een reden, maar ik krijg dat niet echt goed uitgelegd. Ik ben nooit goed geweest in dingen uitleggen. Maar ik zal een poging doen. Je mag reacties achterlaten. Ik zal er wel op reageren maar wanneer weet ik niet. Oh, het is trouwens wel een lang stuk, dus ga er even voor zitten als je echt wilt weten wat er speelt.

Sommige mensen denken dat ik van de aardbodem ben verdwenen ofzo. Dat is niet waar natuurlijk. Ik leef nog. Ik voel me niet echt goed, maar ik ben niet (meer) ziek. Ik ben wel een tijdje ziek geweest, maar dat is nu eigenlijk wel over. Gelukkig.

Ik ben de laatste tijd extreem veel moe. Ik kan dan heel veel slapen, en nog meer slapen, en nog meer... En op den duur word je moe van het moe zijn. Niet alleen geestelijk, ook lichamelijk. Ik ben - denk ik - vooral moe omdat ik teveel nadenk over dingen. Veel mensen begrijpen dat niet. Maar je moet het maar zien zoals het is, er is geen aan- en uitknop waarmee je ineens niet meer moe bent. Er is ook geen aan- en uitknop waarmee je ineens niet meer zoveel denkt. Ik denk nou eenmaal veel, dat maakt mij wie ik ben. Dat is hetzelfde als dat je verdrietig bent. Je kunt dan ook niet zomaar ineens zeggen "Oké, ik ben nu vrolijk". Daar is geen knop voor. De mensen die dat wel kunnen, die hebben geluk. Mij lukt het namelijk niet.

Ik heb tijdens de herfst en winterperiodes vaak "buien" en daar ben ik niet trots op. Maar dat is ook iets waar ik niet om gevraagd heb. Van die buien word ik ook moe. En uiteindelijk word ik steeds vermoeider. Nu ben ik op een punt dat ik eindelijk weer een redelijk ritme heb in het slapen en wakker zijn. Ik slaap nog altijd veel. Ik ga vaak om een uur of 9 's avonds naar bed en kom er dan 's ochtends om een uur of 7 uit. Maar soms word ik midden in de nacht wakker (waarvan is me niet bekend) terwijl ik nog moe ben. De tijden, dat varieert van een uur of 3 tot een uur of 6. Dan proberen om weer te slapen lukt niet. En uiteindelijk beland ik dan weer beneden, waar ik dan maar weer een poging doe om echt wakker te worden. Meestal komt er dan ook niks uit mijn handen.

Als ik dan midden in de nacht wakker ben geworden, blijf ik wakker. Dat probeer ik tenminste wel. Maar er zijn ook dagen bij dat ik ineens om 1 uur 's middags gewoon weer bekaf ben. En dan moet ik gewoon weer slapen. Uiteindelijk blijf ik moe, en wat ik ook probeer, ik krijg gewoon geen energie extra.

Momenteel ben ik wel weer actief bezig met de websites, maar de mensen die de websites bezoeken zien dat niet. Want ik ben:

  1. Niet ingelogd bezig
  2. Op de "achtergrond" bezig. Vooral met de nieuwe site.

Je mag de andere administrators altijd een PM sturen als je iets wilt weten over het forum ofzo. Maar ga hen niet met vragen lastigvallen waar ik ben. Ik controleer namelijk wel dagelijks mijn SNW mail. Voor diegenen die me beter kennen, ik ben ook op mijn persoonlijke mailadres bereikbaar.

Oh, en roddelen over waar ik ben heeft weinig effect. Als je echt geinteresseerd bent in waar ik uithang, kom ik er nog even op terug, ik heb een mailadres en daar ben ik gewoon bereikbaar. Gissen waar ik uithang brengt je nergens. Je hoeft echt geen persoonlijke interesse te tonen wat er met mij is, maar als je wilt weten waarom de sites stil liggen en ik nergens te vinden ben, dan kun je altijd mailen.

Een PM naar me verzenden werkt trouwens ook prima. Ik krijg namelijk automatisch bericht per mail als ik een PM heb. Dus er is geen reden om te zeggen dat je me niet kunt bereiken.

Door mijn ziek en moe zijn gebeurt er weinig op de website, maar omdat het me nu wat beter gaat, ga ik ook weer meer op de "voorgrond" doen op SNW en andere sites. Ik ben in de tijd dat ik niet actief was op de sites, wel bezig geweest. Ook met downloads. Die zul je wel zien verschijnen op de sites.

Omdat ik de enige ben die downloads kan toevoegen op de website, wil ik vragen aan iedereen om voorlopig niet meer te vragen of je items op de site kunt uploaden. Ik doe dit namelijk op dit moment nog handmatig en er gaat teveel tijd in zitten. Binnenkort gaat onze nieuwe website online, en dan kun je het gewoon zelf op de website (items uploaden).

Voor een ieder die geen begrip heeft voor de situatie, dat is dan jammer. Ik ben ook maar menselijk. Wie dat niet kan begrijpen, heeft zelf een probleem.

Verders wil ik nog even iedereen bedanken voor het begrip, zeker degenen die me in de tussentijd nog hebben gesproken en me hebben gevraagd hoe het gaat. Doet mij persoonlijk veel om te lezen in mails e.d. dat ik toch nog word gemist (ook als mens).

Tot spoedig,

Rosana

Commentaar toevoegen

Illustraties