Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

EA World, was het gezellig Rosana?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 21 uur geleden

Bloglovin

donderdag, oktober 20, 2005 - 03:33

Was het gezellig bij EA World? Jazeker. Druk, vooral druk. In eerste instantie had ik echt zoiets van, zijn al die mensen van de pers? Maar toen bedacht ik me ineens, dat er natuurlijk ook kaartjes waren weggegeven voor EA World.

We waren er, naar mijn mening, te laat. We waren op weg naar Utrecht drie keer in de file terecht gekomen en dat kwam natuurlijk door 3 ongelukken. Handig, maar goed, we waren 'maar' een half uur te laat. Er waren mensen die zelfs nog later pas aanwezig waren. En dat kwam ook door de files.

Titels die erg aanwezig waren: Sims 2 (console), James Bond, Fifa '06 en natuurlijk NFS Most Wanted. Er was veel meer, maar daar schrijf ik later wel over. Bovenstaande dingen vielen me gewoon erg op.

We kwamen Cheetah (TheSimsZone) en JVtje (Simparool) nog tegen en hebben eventjes met ze gebabbeld. Dat was ook leuk. En daarvoor ook een hele tijd gebabbeld met Nita en Deborah. We kwamen ook Bas nog tegen. Die heb ik nog mooi even op de foto gezet haha :)

Vandaag had ik afgesproken met vrienden. Het was alweer lang geleden en soms moet dat gewoon even. We hebben gelijk maar afgesproken om vaker meetings te houden, want 1 of 2 keer per jaar is maar magertjes, vind je ook niet? Zo zag je elkaar elke dag, en nu gewoon nog maar een paar keer per jaar. Erg jammer.. Maar zo gaat dat nou eenmaal.

En morgen is het dan zover, De Sims Awards 2005. In Oostende (België). Wat mij vooral dwars zit is dat mensen meedoen op SNW met de prijsvraag en dan naderhand op het laatst mailen: 'Ik kan toch niet komen, maar wel bedankt'. En bedankt ja. Kan ik wéér een nieuwe selectie gaan maken. En wéér, en wéér! Maar gelukkig zijn er ook mensen die echt meedoen omdat ze weten dat ze echt kunnen en echt willen. Die gaan we morgen ook zien. En van ons team? Ik natuurlijk, mijn moeder bekend onder de naam Rollebietedotje/Guinevere zal er ook zijn. En niet te vergeten Lord_Marino en Eva! Ik verheug me er nu al op. Als ze maar niet teveel van me verwachten ofzo :p haha, ik ben maar Rosana ;)

Ik zal zeker foto's maken en verslag geven over de Awards. We zullen veel mensen gaan zien. Er komen sowieso al 1400 mensen kijken! Val ik in ieder geval niet op ;)

Commentaar toevoegen

Illustraties