Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Onverwachte dingen

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 4 dagen geleden

Bloglovin

woensdag, september 28, 2005 - 09:19

Soms ontdek je van die gekke dingen, waar je ze niet echt had verwacht. Zo had ik eergisteren iets leuks met De Sims 2 Nachtleven. Ik knutsel graag, zo ook aan m'n spel. Het veranderen van de CAS scene (waar je Sims aanmaakt) is er geen uitzondering op. Dus ik lekker CAS aanpassen. Ik wilde een CAS in Nachtleven stijl. Muurtjes veranderen, vloertje erbij, discolampen en niet te vergeten een DJ tafel. Na het opslaan en vervangen ga ik terug in het spel, en wat ontdek ik? CAS werkt als een openbare kavel :) want zoals eerder vermeld, stond er een DJ tafel in, en jawel, mijn Simmetje was niet alleen. Daar stond een DJ, een werkelijke DJ achter de draaitafel. Hoe grappig! Ik heb meteen maar een fotootje gemaakt en naar EA gestuurd :P

Commentaar toevoegen

Illustraties