Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Tamagotchi!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : If someone tells you they are autistic, do not do any of the following... 4 weken 1 dag geleden

Bloglovin

maandag, augustus 1, 2005 - 10:58

Gepubliceerd op woensdag 04 februari 2004

Tamagotchi volwassen

TOKIO (ANP) - De tamagotchi, het eivormige computerspeeltje, keert terug. De nieuwe versie is een volwassen variant van het interactieve robotje, dat met piepjes om eten en liefde bedelde.

De Tamagotchi Plus is in staat afspraakjes te maken, te trouwen en babys te krijgen. Via een infrarood signaal kan het plastic apparaatje contact met soortgenoten leggen, citeerde de Britse omroep BBC woensdag de Japanse speelgoedproducent Bandai.

De eerste tamagotchi kwam in 1996 op de markt en ontwikkelde zich ook in Europa tot een rage. Binnen een paar jaar gingen veertig miljoen exemplaren over de toonbank. De tamagotchis stierven als ze niet genoeg aandacht kregen.

Dit berichtje vond ik een hele tijd terug op Planet. Ikzelf was ook helemaal in de ban van de Tamagotchi toen deze in 1997 in de winkels in Nederland lag. Ik heb 3 echte Tamagotchi en een paar neppe.. Maar volgens mij heb ik de neppe weggegeven. In ieder geval heb ik besloten mijn Tamagotchi nog eens een kans te geven. Ik denk dat ik ze maar ga sparen.

Vanochtend was mijn Tamagotchi na 7 jaar (7 dagen dus) *voltooid* Ik heb maar weer een tweede poging gedaan. We zullen zien hoe het gaat.

Commentaar toevoegen

Illustraties