Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Wachten

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : Autistic people are autistic throughout their whole life. We may learn to 'hide' it, we may learn to 'manage' but w… https://t.co/Or1cifarHK 6 dagen 7 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, juli 22, 2005 - 21:17

Het moeilijkste gedeelte is wachten. Als je ergens op moet wachten (in dit geval tot de vakantie, zodat ik naar Luxemburg kan) dan duurt het veel te lang. Ik ga me intussen maar vermaken met de websites.

Ik ben zoals altijd nog bezig met SNW, GP en MD. Maar ik ben iets minder bezig met Spore. Er is geen nieuws, dus er valt weinig op de site te doen.

Voor wie het niet snapt:
SNW = Simsnetwerk/Simsnetwork
GP = Glossy Pixel
MD = Miss Design

Fijn weekend iedereen!

Commentaar toevoegen

Illustraties