Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Welcome friends!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zaterdag, juli 5, 2003 - 23:25

Hallo iedereen! Dit is mijn nieuwe domein dat ik zojuist heb geregistreerd! Ik hoop dat jullie mijn website vaak zullen bezoeken en ik ben plan om allerlei sites op dit domein te gaan onderbrengen. Mijn persoonlijke site, een site voor mijn moeder, mijn portfolio, een website over mijn katten en misschien nog wel meer! Morgen ga ik beginnen met het bouwen van mijn persoonlijke site!

Liefs,

Rosana

Commentaar toevoegen

Illustraties