Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

@rosanakooymans on Instagram

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik maak vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax planners, en ik maak ook agendavullingen voor planners. De 2016 vulling komt eraan!

Ik hou van mijn geeky partner en onze creatieve, geeky zoon. In verwachting van baby #2. Het enige wat nog mist is een kat.

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Have you ever seen me with 8 framed toddlers before? It looks like I'm trying to take that frame… https://t.co/iqJ7xQZjy5 5 uur 44 min geleden

Bloglovin

woensdag, februari 15, 2017 - 23:54
A little Junior illustration, because I felt like drawing Junior tonight #copic #copics #copicmarker #copicmarkers #copicciao #copicmultiliner #copicdrawing #illustration #art #junior #juniorwood #eatsleepdraw #artistsofinstagram #artistsontumblr #artistsoninstagram #drawing #draw

Commentaar toevoegen