Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Little Pumpkin!

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik maak vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax planners, en ik maak ook agendavullingen voor planners. De 2016 vulling komt eraan!

Ik hou van mijn geeky partner en onze creatieve, geeky zoon. In verwachting van baby #2. Het enige wat nog mist is een kat.

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Muir Muir on the wall, who's the tallest of them all? @ Muir Woods National Monument https://t.co/jobUnsIkCo 3 uur 4 min geleden

Bloglovin

woensdag, oktober 21, 2015 - 22:23
Categories: 
Tags: 

Verrassing! We verwachten in 2016 een klein pompoentje!

Ik ben vandaag precies 21 weken zwanger. Mocht je je afvragen waarom ik het nu pas aankondig: ik had er eerder gewoon geen zin in! Maar het wordt nu wel erg moeilijk om te verbergen, en ik wil het ook niet meer geheimhouden. :P

Wouter en ik hebben een heleboel foto's gemaakt van mij en de buik vanavond, maar aangezien ik me deze week echt niet goed voel, heb ik besloten om deze foto (zonder gezicht) te posten met de kleine pompoen ernaast. :heart:

Commentaar toevoegen